Du er her. www.vejen-jagtforening.dk > Om foreningen

Vejen Jagtforenings Historie fortalt af Bent Schmidt

Vejen Jagtforening blev stiftet i 1950, under Landsjagtforeningen af 1923.

Foreningens formål var at dygtiggøre jægerne, samt skaffe billig jagt til medlemmerne.

Formålet er stadig det samme.

Vi ejer ca.16 tdl. ved Vejen Mose, hvor der er etableret flugtskydningsbaner, en Jagtbane og en Sportingbane. Her er der livlig aktivitet i perioden fra d. 1. februar til ca. 1. oktober.

Vi har ca. 10 hold med ved Ribe amts holdskydning, ligesom vi deltager i flere store skydninger under Dansk Flugtskydningsforbund.

Vi har lejet en skov på ca.950 tdl. Hvor ca.30 af foreningens medlemmer kan købe jagt, endvidere lejer vi hvert år ca. 200 tdl. Eng i Farup og Vilslev enge, hvor der dyrkes trækjagt på ænder og gæs.

Foreningen er i dag en sammenslutning mellem Dansk jagt Vejen og Dansk jagt Brørup og tæller ca. 250 medlemmer.