03-06-2019: Danmark kan få 100.000 hektar natur helt gratis

Der er efter Jægerforbundets opfattelse ingen tvivl om, at Landbrug & Fødevarer og de danske landmænd er enige i, at naturen i det opdyrkede land lider og derfor har brug for en håndsrækning af de store.

03-06-2019: FM i kombineret jægerskydning: Bedst på tværs

Lidt skrap til det hele, en slags allround jæger. Dét er skudsmålet for mange jægere, der har både haglgevær og riffel, og derfor er netop dette FM utroligt fornøjeligt og lærerigt at være med til .

03-06-2019: Skills blev en strålende succes

Kreds 4 med nyjægerkoordinator Dorthe Fallesen Frimann viste på fornem vis hvordan man kan stable et både velsmagende, underholdende og informativt nyjægerarrangement på benene.

31-05-2019: Snigpremiere på sommerens lækreste nyhed

Om kun få dage får du mulighed for at købe de lækreste produkter i bæredygtigt læder fra fritlevende danske krondyr! Hold øje med siden her - der kommer nyt om, hvornår og hvordan du kan bestille.

30-05-2019: Sommernummeret af Jæger er "på gaden"

Så blev det næsten juni, og sommerens udgave af Magasinet Jæger er på vej. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave af magasinet her.

29-05-2019: WWF: EU kommer til at følge det danske forbud mod plasthaglskåle

WWF Verdensnaturfonden roser de danske jægere for at ville udfase haglskåle i plast, og miljøorganisationen regner med, at EU kommer til at følge det danske initiativ og på sigt indføre forbud i hele EU.

29-05-2019: Hegn: Vildtet skal kunne bevæge sig frit

Ønsket om flere indhegnede naturområder tager til, og i fremtiden vil vi sandsynligvis oplever, at store som små naturområder hegnes inde. Hvis det sker, er det for DJ helt afgørende, at områderne hegnes med en glat tråd, som sikrer vildtets frie bevægelighed, og at der drives jagt bag hegnet.

29-05-2019: En ikke-eftersøgt buk

Dyrenes Vagtcentral ringede i juni 2018 til schweisshundefører Brian Vels fra Tjele i Midtjylland om et rådyr, som gik og havde det dårligt i en villahave i en mellemstor landsby. Her er hans historie om, hvad der skete.