12-03-2019: Flere unge i vestjyske jagtforeninger

Der er fremgang at spore i de to jagtforeninger i Holstebro, og rigtig mange af de nye medlemmer er under 30 år.

11-03-2019: Beskeden nordjysk tilbagegang i antallet af medlemmer

125 jægere deltog i årsmødet i kreds 1, hvor alle blev opfordret til at spejde efter flere støttemedlemmer.

11-03-2019: Kredsmøde i Kreds 6: Fordømmer havørnedrab

Deltagerne på mødet i Kreds 6 i Store Damme på Møn tager i en fælles udtalelse skarp afstand fra drabet på en havørn, der 15. februar blev fundet død på Sydlolland med to hagl i kroppen.

11-03-2019: Kredsmøde i Kreds 5: Og formanden rejste sig - det afgørende øjeblik

Kredsmødet på Fyn bød på pæne tal fra året , der gik, samt en mulig opblødning på samarbejdsproblemer i kredsen.

08-03-2019: EU-konference om bevaring af engfuglearter

Iben Hove Sørensen, trækvildtkonsulent ved Danmarks Jægerforbund, deltog den 5. marts 2019 i en europæisk konference om forvaltning af rovdyr i engfuglenes yngleområder. Konferencen fandt sted i Europaparlamentet og var arrangeret af FACE.

08-03-2019: Kredsmøde i Kreds 1: Jægere bør stå skarpere i mediebilledet

På kredsmødet i Nordjylland opfordrede medlemmer Jægerforbundet til at markere sig tydeligere i medierne, samt at blive bedre til at fortælle, hvad medlemmerne får for pengene.

08-03-2019: Statusnotat SJD

Foreningen SJD - Stående Jagthunde i Danmark - er nu en realitet og en ny hjemmeside er lige på trapperne.

07-03-2019: Så simpelt kan du sikre fuglelivet mod rovdyr: Flydespærring

Det er afprøvet i den rå virkelighed, og det virker: træk en flydespærring hele vejen omkring en fugleø, og du holder effektivt ræve OG mårhunde væk!