11-06-2019: Mårhund i TV Avisen

I weekenden bragte TV Avisen et indslag om det stigende problem med mårhund i Danmark. I den forbindelse havde de besøgt mårhundereguleringsjæger Jytte Paarup, som var i aktion ved Harboøre. Se indslaget her.

07-06-2019: Bjergjagt i Tyrkiet: Den store nedtur

For at få det perfekte trofæfoto af en tyrkisk bezoar ibex, måtte en jysk bjergjæger bestige høje tinder og opleve svidende nederlag på en jagt, der bød på mere end én nedtur.

07-06-2019: Regulering af rævehvalpe

Et ofte stillet spørgsmål handler om mulighederne for regulering af ræv. I sommerhalvåret, er der mulighed for regulering af rævehvalpe.

07-06-2019: Rettelse til lokalsider i Jæger

I Jægers juni/juli udgave har indsneget sig en fejl under lokalstoffet for kreds 6, i notitsen om ”Kort jagttid nytter. Informationen om jagttiden for kronspidshjort, hind og kalv er ikke korrekt.

07-06-2019: Opsæt skræmmemidler inden høslet - det virker!

Her på Kalø opsættes der hvert år skræmmemidler inden første høslet, dette har vi erfaringer med har en super god effekt. Dette bør gøres da mange af lammene i denne periode stadig er så små, at de vil trykke når maskinen nærmer sig, i stedet for at springe, hvilket så resulterer i at lammene der trykker i græsset, bliver klippet.

06-06-2019: Dialog og samforvaltning er eneste redskab mod arealkrav

Da vildtforvaltningsrådet i 2015 indstillede forvaltningsplanen for kronvildt til miljø- og fødevareministeren, var det med krav om arealbegrænsning. Danmarks Jægerforbund kunne dengang ikke støtte op om dette krav, og ministeren valgte at lytte til jægerne. Nu foreslås igen arealbegrænsning. Dengang som nu er jægerforbundet imod.

06-06-2019: Formodet ulveangreb ved Silkeborg

Natten mellem den 4. og den 5. juni skete et angreb i et hegn til dåvildt ved Funder vest for Silkeborg. To højdrægtige dåer blev dræbt, og den ene delvist ædt.

04-06-2019: Lodsejere søges til Naturprisen og Ildsjælprisen 2019

15. Juni Fonden har bedt Danmarks Jægerforbund sprede budskabet om, at man nu søger værdige lodsejere, som kan indstilles til Naturprisen og Ildsjælprisen 2019.