10-03-2015: Kredsmøde på Møn

Det gik helt efter traditionerne, da Kreds 6 afholdt kredsmøde på Damme Kro på Møn lørdag den 7. marts. Mødet forløb i god ro og orden, og Niløse Jagtforening blev hædret som Årets Jagtforening.

09-03-2015: Få fremmødte sikrede godt fynsk kredsmøde

Selvom det var småt med deltagerantallet, blev kredsmødet i kreds 5 en god oplevelse for de fremmødte. Der var den klassiske beretning fra kredsformand Georg G. Jensen, enkelte panderynker og så blev Syddansk Akademisk Jagtforening valgt til Årets Jagtforening.