09-02-2015: Utilfredsstillende behandlingstider for våbentilladelser

Hos politiets ene enhed til behandling af blandt andet våbentilladelser, Administrativt Center Øst, er den gennemsnitlige behandlingstid nu oppe på seks til syv uger. Derfor har Danmarks Jægerforbund rettet henvendelse til Rigspolitiet med et ønske om handling for at nå ned på en acceptabel behandlingstid.

09-02-2015: Utilfredsstillende behandlingstider for våbentilladelser

06-02-2015: DJ-formand skal mødes med direktør i NaturErhvervstyrelsen

NaturErhvervstyrelsens tolkninger af arealstøtten til landmændene virker direkte mod regeringens målsætninger om mere biodiversitet i agerlandet. Derfor skal Claus Lind Christensen mødes med direktøren i NaturErhvervstyrelsen for at finde løsninger, der gavner biodiversiteten og dyrelivet.

05-02-2015: Flot sæsonafslutning for duejægere

Den 31. januar var det slut for sæsonen 2014/2015. Kasseren i Rårup Jagtforening, Niels Christian Beck, kunne sætte jagtgeværet i våbenskabet, mæt og tilfreds med en flot afslutning på en lang jagtsæson.