02-02-2015: To unge gåsejægere så lyset i den netop overståede jagtsæson

Da 24 årige Martin D. Hansen og 27 årige Morten Christiansen i september 2014 anskaffede de første 12 lokkegrågæs i fuldkropsstørrelse, var de endnu ikke klar over, hvilken sæson der lå foran dem. Anderledes viden om dette havde Hansen til gengæld på årets sidste gåsejagt.

30-01-2015: Vildtkød til alle i Lyby

Lyby Forsamlingshus nord for Skive lagde sidste weekend rammer til, da Lyby Borgerforening havde inviteret hele lokalsamfundet til en festmiddag i vildtets tegn. Hvert eneste sæde - 156 - i forsamlingshuset var fyldt, og 90 procent af dem var ikke-jægere. Det er en succes til efterligning blandt landets gastronomi interesserede.