27-02-2019: Danmarks Jægerforbunds holdning til hunde i naturen

Løse hunde stresser vildtet både i og uden for jagtsæsonen, ikke kun når vildtet jages, men også ved hundenes blotte tilstedeværelse. Derfor er holdningen fra Danmarks Jægerforbunds side helt klar: strejfende hunde hører ikke hjemme i naturen.

27-02-2019: Jægere rådgiver landmænd til gavn for harer og agerhøns

I 10 dage i marts byder Jægerforbundet i samarbejde med LandboNord indenfor til rådgivning med fokus på natur, markvildt og jagt inden så-sæsonen i 2019.

25-02-2019: DJ arbejder aktivt for bedre vilkår for Strand- og Havjagten

Danmarks Jægerforbund arbejder hele tiden for at sikre såvel retten til jagt som grundlaget for jagt.

25-02-2019: Hvad med vildsvinene?

80 videbegærlige sønderjyske jægere var mødt op, da Danmarks Jægerforbund og Landbrug & Fødevarer holdt møde om vildsvin og vildsvineforvaltning i Åbenrå. Her delte to tyske eksperter ud af deres viden, og mødedeltagerne fik også en status på den aktuelle danske indsats i kampen mod den kontroversielle, men også meget tilpasningsdygtige art.

25-02-2019: Foråret er på vej

Marts måned og dermed også foråret, lurer lige om hjørnet. De første lærker og viber er allerede ankommet og markvildtet er også begyndt at røre på sig.

25-02-2019: Temadag om regulering af mårhund og lokkejagt på ræv

Nu står der februar i kalenderen og det betyder, at det er nu man for alvor skal til at have arbejdshandskerne på når det gælder regulering af mårhund og ræv.

23-02-2019: Outdoor jagt & natur i Neumünster.

22-02-2019: Test formen med den frivillige jagtprøve

Undervisningssæsonen for jagttegn er godt i gang, og inden længe skal en række kommende jægere igennem nåleøjet ved jagtprøven. Vil du øge din chance for at bestå, kan du teste nerver og evner ved den frivillige jagtprøve.