03-05-2019: Ordentlighed er vejen frem

Ordentlighed var det aktuelle og nødvendige tema på miniformandsmødet 1. maj i Jagtens Hus. En klagesag har i flere måneder trukket store spor i organisationen, hvorfor sagens betydning for DJ’s fremtid blev behandlet på et både konstruktivt, reflekterende og fremadskuende møde mellem Jægerforbundets hovedbestyrelsen (HB), HB-suppleanter, kredsformænd og aktivitetsformænd.

03-05-2019: Hvor sætter du dit kryds? EU yder indflydelse på jagten i Danmark

Den 26. maj skal det afgøres, hvilke politikere der skal repræsentere Danmark i Europa-Parlamentet. Vi har derfor taget en snak med spidskandidaterne, som alle kan komme til at tale jagtens sag i Bruxelles efter valget.

03-05-2019: Hold fingerne fra dyreungerne!

På denne årstid, hvor dyrene yngler, ser man igen og igen omtaler af rørende historier, hvor godhjertede mennesker tager skadede dyr eller ”forladte” dyrebørn ind, for at pleje dem. Det er dog ikke altid en hjælp for dyrene.

03-05-2019: Hold fingrene fra dyreungerne!

03-05-2019: Hold fingrenefra dyreungerne!

02-05-2019: Godt nyt til kommende jægere: Regler for Jagtprøven skal være mere enkle

Fremover skal det være lettere at tage jagttegn - ikke forstået sådan, at kravene til aspiranternes færdigheder slækkes. Det handler i stedet om at lue ud i bureaukratiet og slippe af med uhensigtsmæssige regler.

02-05-2019: Danmarks Jægerforbund og de gravsøgende jagthunde

Danmarks Jægerforbund har i samarbejde med flere af de gravsøgende specialklubber udarbejdet en nyt koncept med mulighed for indlæring, uddannelse og vedligeholdelse af de gravsøgende jagthunde.

01-05-2019: Friluftsrådet har valgt ny formand

På gårsdagens generalforsamling i Friluftsrådet blev Niels-Christian Levin Hansen valgt som ny formand. Han afløser Lars Mortensen, der har siddet på posten i 16 år. Jægerforbundets kandidat til bestyrelsen fik desværre ikke stemmer nok til genvalg.