04-07-2018: Gang i sommercampene

I øjeblikket afvikles der landet over sommercamps for børn i alderen 8-12 år, og allerede nu har både børn og frivillige haft adskillige gode oplevelser. Der er nemlig blevet nedlagt bukke og fanget fisk flere steder, og dermed får børnene kød til aftensmaden.

04-07-2018: Hvorfor minus regulering af rævehvalpe på biotopplanejendomme?

03-07-2018: Jagttegn udkommer nu også som E-bog

Danmarks Jægerforbund og SEGES er klar med en opdatering af materialet Jagttegn, så det matcher tidens undervisningstekniske muligheder

03-07-2018: Nu må mårhund jages hele natten

Den 1. juli trådte den nye vildtskadebekendtgørelse i kraft, og med denne kom den længe ventede mulighed for at regulere mårhund hele døgnet uden at skulle søge om tilladelse.

03-07-2018: Revision af ulveforvaltningsplanen

På et ekstraordinært møde i Vildtforvaltningsrådet i dag blev andet udkast til forvaltningsplan for ulv drøftet. Jægerforbundet er overordnet tilfreds med dagens drøftelse, herunder den nye definition af en problemulv, som tages til efterretning. Dog skal nødret over for jagthunde gøres mere tydelig, og så skal jagttegnsmidlerne hverken anvendes til kompensationsordninger eller hegn.

03-07-2018: Oprettelse af baitplads til mårhund

Én af de meget effektive metoder til bekæmpelse af mårhund er oprettelse af såkaldte baitpladser (foderpladser), hvor der fodres for at lokke mårhunden til.

03-07-2018: Ti magiske sekunder

Den erfarne og dygtige buejæger David Hauge kom, så og sejrede – på Sejerø.

02-07-2018: Ny bekendtgørelse om vildtskader

Med ikrafttræden den 1. juli i år er den længe ventede nye bekendtgørelse om vildtskader vedtaget. Der er flere forbedringer, men også et par torne.