07-11-2018: To mårhunde spottet på Fyn

Miljøstyrelsen skriver i dag i en pressemeddelelse, at to mårhunde inden for den seneste uge er spottet på den østlige del af Fyn. Den ene er skudt, mens den anden eftersøges.

02-11-2018: Lydhør Landbrugsstyrelse

Bekendtgørelse om grundbetaling 2019 er kommet i høring, og Danmarks Jægerforbund konstaterer med tilfredshed at Landbrugsstyrelsen (LBST) har lyttet til vores ønske.

02-11-2018: Kom til foredrag om kronvildt på Det Grønne Museum

Det Grønne Museum er kommet godt igang med arrangementer og foredrag med rod i jagtens verden. Nu er turen kommet til et foredrag om kronvildtet og dets historie.

01-11-2018: Levering af Jæger i november

Når du skal læse novemberudgaven af Jæger, skal du tjekke din postkasse mellem den 29. oktober og den 2. november, hvor bladet bliver leveret.

31-10-2018: Biodiversitetsmanifestrapport sætter fokus på jægernes arbejde for biodiversiteten i landbrugslandet

Tidligere i år udgav FACEs biodiversitetsmanifestgruppe, hvor Danmarks Jægerforbund sidder i arbejdsgruppen, deres tredje rapport. Denne udgave lagde et fokus på jægerens bidrag til bevarelse af biodiversiteten i landbrugslandet.

31-10-2018: DJ's Vinderklasseprøve efter DM

Danmarks Jægerforbund afholdt søndag den 20. oktober i Egeris årets sidste vinderklasseprøve for stående jagthunde.

29-10-2018: Derfor blev ulvedræberen ekskluderet

Manden, der med fuldt overlæg skød og dræbte en ulv ved Ulfborg, er til skade for opbakningen til jagten og jægerne i Danmark. Derfor blev han i fredags ekskluderet fra Danmarks Jægerforbund.

29-10-2018: Manglende side i medlemsbladet

På grund af en meget beklagelig produktionsfejl er der forsvundet en hel side fra medlemsbladets novembernummer. Siden findes her.